Patikrinimo aktų formos

1. Gyvūninio maisto tvarkymo subjekto patikrinimo aktas

2. Maisto, pašarų tvarkymo subjekto RVASVT sistemos audito aktas

3. Specialieji reikalavimai vykdant savikontrolės sistemos, diegiamos pagal GHP taisykles, auditą

4. Specialieji reikalavimai biocidinių produktų patikrinimui

5. Maisto produktų pervežimo paslaugas teikiančių maisto tvarkymo subjektų ir transporto priemonių, kuriomis vežami nefasuoti skysčio, granulių ar miltelių pavidalo greitai ir negreitai gendantys bei fasuoti greitai gendantys maisto produktai, patikrinimo aktas

6. Specialieji reikalavimai gyvulių skerdyklų patikrinimui

7. Specialieji reikalavimai smulkintos mėsos, ir/ar mechaniškai atskirtos mėsos, ir/ar mėsos pusgaminių, ir/ar mėsos gaminių gamybos subjekto patikrinimui

8. Valstybinės veterinarinės priežiūros įvertinimo aktas

9. Specialieji mėsos išpjaustymo, smulkintos mėsos ir mėsos pusgaminių gamybos reikalavimai mėsinių patikrinimui"

10. Specialieji reikalavimai paukščių ir kiškinių gyvūnų skerdyklų patikrinimui

11. Specialieji reikalavimai išpjaustytos šviežios mėsos (įskaitant naminių paukščių ir kiškinių mėsą) gamybos subjekto patikrinimui

12. Geriamojo vandens tiekimo subjekto patikrinimo aktas

13. Specialieji reikalavimai tikrinant šviežių vaisių, daržovių ir bulvių kokybę

14. Mažmeninės prekybos subjekto patikrinimo aktas

15. Laisvojo sandėlio, muitinės sandėlio, laikinojo prekių saugojimo sandėlio patikrinimo aktas

16. Specialieji reikalavimai maisto produktų ženklinimo patikrinimui

17. Mobilių maisto tvarkymo priemonių, laikinų patalpų (statinių), prekybos automatų patikrinimo aktas

18. Turgavietės patikrinimo aktas

19. Specialieji reikalavimai maisto produktų fasavimui

20. Viešojo maitinimo įmonės patikrinimo aktas

21. Viešojo maitinimo įmonės, kuri vykdo kulinarijos pusgaminių, gaminių, patiekalų pašildymo, kepimo ir / ar pateikimo galutiniam vartotojui, gėrimų pardavimo vartoti vietoje ar šviežių sulčių barų veiklą, patikrinimo aktas

22. Maisto tvarkymo reikalavimų kaimo turizmo paslaugos teikėjams patikrinimo aktas

23. VMVT protrūkių, kilusių dėl nesaugaus maisto, tyrimo klausimynas

24. Pieno perdirbimo įmonės patikrinimo aktas

25. Patikrinimo aktas dėl pieno supirkimo atnaujinimo

26. Pieno supirkimo subjekto patikrinimo aktas

27. Specialieji reikalavimai pieno produktams gamybos subjekto patikrinimui

28. Specialieji reikalavimai žuvininkystės produktų perdirbimo įmonės patikrinimui

29. Laivo patikrinimo aktas

30. Mažais kiekiais gaudomų žuvų tiekėjų patikrinimo aktas

31. Žuvininkystės produktų pirminio pardavimo aukciono, didmeninės prekyvietės patikrinimo aktas

32. Gyvų žuvų tvarkymo mažmeninės prekybos subjektuose patikrinimo aktas

33. Laukinių medžiojamų gyvūnų mažų mėsos kiekių tvarkymo patikrinimo aktas

34. Specialieji reikalavimai paukščių ir kiškinių gyvūnų skerdyklų ir šių gyvūnų mėsos išpjaustymo įmonių patikrinimui

35. Negyvūninio maisto gamybos subjekto patikrinimo aktas

36. Specialieji reikalavimai su maistu besiliečiančių gaminių ir medžiagų patikrinimui maisto tvarkymo subjektuose

37. Specialieji reikalavimai nealkoholinių gėrimų ir / ar sulčių gamybos subjekto patikrinimui

38. Specialieji reikalavimai tikrinant duonos ir pyrago, miltinės ir kreminės konditerijos gaminių gamybos subjektą

39. Maisto papildų prekybos subjekto patikrinimo aktas

40. Maisto papildų ženklinimo specialieji reikalavimai

41. Specialieji reikalavimai kiaušinių pakavimo subjekto patikrinimui

42. ŠGP tvarkymo subjekto RVASVT sistemos audito aktas

43. Papildomi alkoholinių gėrimų tvarkymo reikalavimai atliekant viešojo maitinimo įmonių valstybinę maisto kontrolę

44. Didmeninės prekybos subjekto/sandėlio patikrinimo aktas

45. Specialieji reikalavimai maisto produktų gamybai

46. Specialieji reikalavimai maisto priedų gamybos subjektų patikrinimui

47. Specialieji reikalavimai kvapiųjų medžiagų ir jų žaliavų patikrinimui

48. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjektams gamyboje naudojantiems maisto priedus

49. Reikalavimai su maistu besiliečiančių gaminių ir medžiagų gamintojų ir (ar) tiekėjų patikrinimui

50. Viešojo maitinimo įmonės patikrinimo aktas dėl informacijos teikimo vartotojams apie patiekalus

51. Ekologiškų maisto produktų ženklinimo specialieji reikalavimai

52. Vietinei rinkai mažais kiekiais gaminamų ir tiekiamų mėsos gaminių ir pusgaminių tiekėjų patikrinimo aktas

53. Paukščių ir kiškinių gyvūnų šviežios mėsos mažais kiekiais tiekėjų patikrinimo aktas

54. Vietinei rinkai mažais kiekiais gaminamų sumedžiotų medžiojamųjų gyvūnų mėsos tiekėjų patikrinimo aktas

55. Ūkio subjekto trūkumų šalinimo patikrinimo aktas

56. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjektui, tvarkančiam maisto produktą "Seinų / Lazdijų krašto medus", įregistruotą į saugomų kilmės vietos nuorodų / saugomų geografinių nuorodų registrą

57. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjektui, tvarkančiam  maisto produktą, įregistruotą į saugomų kilmės vietos nuorodų / saugomų geografinių nuorodų / į garantuoto tradicinio gaminio nuorodų registrą

58. Vaistinės patikrinimo aktas

59. Prekiautojo žemės ūkio ir maisto produktais patikrinimo aktas

60. Papildomi reikalavimai šviežių žuvų patikrinimui mažmeninės prekybos vietose

61. Nuotolinės prekybos maisto produktais patikrinimo aktas

62. Mažais kiekiais tiekiamų kiaušinių tiekėjo patikrinimo aktas

63. Specialieji reikalavimai kiaušinių gaminių gamybos įmonei

64. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjekto gręžinio tikrinimui

65. Specialieji reikalavimai maisto tvarkymo subjekto šachtinio šulinio tikrinimui

66. Papildomi reikalavimai maitinimui, vykdant specializuotų viešojo maitinimo įmonių (socialinių paslaugų įstaigų, vaikų globos įstaigų, vaikų vasaros stovyklų, ikimokyklinio ugdymo įstaigų, bendrojo lavinimo mokyklų maisto tvarkymo skyrių) patikrinimus

67. Papildomi reikalavimai viešojo maitinimo įmonei dėl informacijos teikimo vartotojams apie patiekalus

Atgal